‘All Year proof’ met Mariano Francisca

Meestal aan het begin van de zomer en rond de jaarwisseling hebben veel mensen het goede voornemen om (meer) te gaan sporten en gezonder te gaan leven. Je gaat fanatiek aan de slag in de sportschool of in het bos. Je let op de gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten in je voeding, maar na een maand of drie neemt de motivatie af en val je terug in je oude patroon. Voordat je het weet is het enige dat je tilt een glas wijn of een tasje boodschappen. Als je deze niet al besteld hebt bij Albert.nl.

 
Klinkt dit bekend en sta je er achter om de volgende stap hierin te gaan nemen? Dan kan je vanaf nu kan je terecht bij Mariano Francisca, personal trainer en coach.

Mariano neemt jou aan de hand en zorgt ervoor dat je, juist na de periode van drie maanden, je over het cruciale punt heen zet en zal doorzetten. Wanneer je dan door gaat, zal je zien dat er een gedragsverandering plaats vindt en je met de dag gemotiveerder wordt. Je merkt dat sporten en gezonder eten in je levensstijl gaat passen, wat na enkele maanden weer resulteert in gedragsbehoud. En dat is nu juist hetgeen wat je wilt bereiken. Je bent dan bijvoorbeeld niet alleen maar ‘summerproof’, maar altijd fit en strak. Je vindt het niet meer erg om te gaan sporten en gezonder te eten, maar je hebt er plezier in en je zorgt ervoor dat het past in je vaak overvolle agenda.

De kwaliteit van je leven verbetert, zodra je je fysiek en mentaal beter voelt, Wanneer alles goed gaat, zit je lekker in je eigen flow en ben je meer in balans.
Mariano ziet het als een uitdaging mensen mentaal én fysiek fit te maken. Dit doet hij door middel van onder andere weerbaarheidstrainingen, mental coaching, voedingsadviezen en gevarieerde trainingen. Door de gevarieerde trainingen, krijgt het lichaam steeds opnieuw een nieuwe trainingsprikkel waardoor je weerbaarheid zal vergroten. En door gezonde, op jou aangepaste voeding zal je merken dat je gedurende de dag voldoende energie hebt en houdt. Hij is ervan overtuigd dat een gezonde lifestyle meer is dan sporten alleen. Gezonde voeding, voldoende beweging en rust vormen de basis van een gezonde leefstijl.

Door middel van 1 op 1 coaching leert Mariano jou hoe je de dagelijkse verleidingen kan tackelen. Ga de uitdaging met hem aan en laat hem je inspireren, zodat jullie samen op zoek gaan naar jouw evenwichtige lifestyle en vooral dat je deze zult behouden.

It’s your life, work it out!